Welkom bij Onze Waarheid....Start To Share

Op deze blog zal je alle informatie vinden die je nodig hebt. Van projecten tot tips, berichten, persoonlijke noties enz. Hopelijk gaan we een succes vormen.

Samen tegen armoede, want armoede is geen ziekte!

zaterdag 17 december 2011

NOG bedankjes en sponsors!

Het is een gekkenhuis op het moment! Ongelooflijk wat de handelaren in Borgloon voor ons kerstfeest doen.
Van de week was Kenny bij Aveve Bellings Borgloon. Zij waren direct enthousiast en zorgde voor een wagen vol met Kerstversiering, lichtjes en slingers. Een sponsor waar we niet zonder kunnen!
Daarbij werd ons gezegd dat we vandaag (zaterdag) Kerstbomen mogen komen halen! Daar zullen de slingers en lichtjes heel goed in staan ;)
Daarom: Een heel hartelijk bedankt aan Aveve Bellings Borgloon!

Dan hebben we gister telefoon gekregen van Bakkerij Milly Piringen. Ook zij gaan ons iets lekkers sponsoren zodat onze magen gevuld worden. Ook hen willen wij hartelijk danken voor de inzet!

Vandaag mochten we ook bij de Stroopfabriek in Borgloon langsgaan voor heerlijke potten stroop. Bedankt hiervoor!

Dan wil ik een goede vriendin bedanken (Dees Alias Tamara) en ook Ic nieuwe Media te Heerhugowaard, Nederland voor het super mega speciale kadoo wat ik hier later zal melden. Dit is een klapper! Mega bedankt en een super knuffel!

Nogmaals alle vrijwilligers voor alle hulp, steun, ideeen, tranen, humor enz. Zonder hen was dit niets geworden!

Nog even heel hard werken vandaag en morgen vroeg en dan...kunnen we eindelijk samen Kerst vieren. Zoals het is bedoeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten