Welkom bij Onze Waarheid....Start To Share

Op deze blog zal je alle informatie vinden die je nodig hebt. Van projecten tot tips, berichten, persoonlijke noties enz. Hopelijk gaan we een succes vormen.

Samen tegen armoede, want armoede is geen ziekte!

maandag 12 december 2011

Vorderingen Kerstfeest Onze Waarheid.

De vorderingen gaan gestaag door. Ondanks mijn fikse griep gaan we gewoon verder. Gelukkig komt Cindy de hele verder week helpen waar ik haar super dankbaar voor ben. Zeker als jullie weten dat ze 26 weken zwanger is!
Vandaag kregen we nog wat extra spullen. Prachtige versiering van Aveve Borgloon. Daarnaast gaat Clerx Borgloon ons ook nog chocomelk en andere zaken sponsoren! Ook Debbie Devos, ons nichtje, willen we super bedanken voor de inzamelingen die in omgeving Ham zijn gedaan!

Natuurlijk ook onze oudste zoon, Luca, willen we even in het zonnetje zetten voor de goede zorgen voor mij en natuurlijk voor de hulp die hij vandaag gaf ondanks dat ook hij ziek is.

Dan Jolien, ons buurmeisje, die de hele middag heeft geholpen cadeautjes inpakken. Daarnaast ook Maud, ons andere buurmeisje, met het meedenken en mee gaan helpen aankomende zondag. Ondanks dat ze midden in de examens zit!!!

Nu is het afwachten op de inschrijvingslijst die via het OCMW moet binnenkomen. Hopelijk hebben we voldoende mensen om al deze gifts aan uit te kunnen delen en er een fantastisch feest van te gaan maken. Morgen gaan we verder met het inpakken van de presentjes en andere zaken die nog gedaan moeten worden en dan kunnen we langzaam aan buiten beginnen. Het is een heel karwei, maar dankzij alle handen kunnen we samen zorgen voor een gezellig, mooi verzorgd Kerstfeest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten